| Varanudormi a întrebat:

Eu am probleme cu tusea de cand eram mai mic. O data ce ma apuca greu mai scap de ea. Problema e ca de o luna tot tusesc, am fost la medicul de familie, mi-a dat tratament, dar degeaba, tusea tot a persistat, au disparut in schimb secretiile verzi ca le aruncam din gat, iar acum au reaparut. Acum mai iau doar un sirop pe care mi l-a recomandat cineva. Problema e urmatoare. De o zi am observat ca atunci cand respir mai tare si mai repede si trag aer adanc in piept, se aude un sunet, un harait care se aude in spate in zona de mijloc ca sa zic asa si cateodata in fata si mi-e frica ca e de plamani si cel mai probabil asa si este. Ce ar putea fi? Luni ma duc sa fac o radiografie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Ce ar putea fi? Luni ma duc sa fac o radiografie."

așteaptă calm răspunsul radiologului

| LasleaIoan1972 a răspuns:

Mergi cat mai repede la doctor,
la o clinica privata,
nu sta pana luni,
poate fi ceva grav,
nu te juca cu sanatatea,
bafta