| InGErAsHFaCutPraF21 a întrebat:

Eu am telefonul c-3010 Nokia e nociv sau nu la sanatatethinking are multe rdadiatii sau nuthinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PlfacT a răspuns:

Nu este chiar asa plin cu radiati doar ca daca are bloutouth ii creste sensibilitatea la radiati cu 50%. Dar oricum nu este nociv doar in cativa ani (15-20).
Asa ca poti sal porti linistit...(funda)

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Toate telefoanele mobile sunt nocive, unele mai mult, altele mai puţin. Intră aici şi vezi, dacă îl găseşti în listă: http://www.tpu.ro/......tiile-de/!
Succes!

| mgtow a răspuns:

Orice telefon care se foloseste in exces ca sa vorbesti poate provoca cancer si probleme cu sistemul auditiv pe care il avem.

| Zoet a răspuns:

Intr-un fel sau altul, toate telefoanele au radiatii asupra noastra.
Dar seara inainte de culcare, nu-ti tine telefonul la cap, chiar si in camera. Doar daca vrei sa-ti pui ceasul, ia-ti un ceas nu la telefon.

| gabi1994 a răspuns:

Are si el radiatiile lui, dar nu este periculos pentru sanatate crede-ma. fundita?

| DerekMontayne a răspuns:

Da ecest telefon dauneaza sanatati, si din cate stiu eu are radiati 45%
fundita!

| InGErAsHFaCutPraF21 explică:

Pai eu nu vb in exces il folosec 20 de min max.pe zi sa ma joc cu el, nu vb deloc lael, si noapte il pun cu 2 camere distanta de mine