| Girly111 a întrebat:

Eu as vrea sa slabesc la burta,dar nu pot face asta deoarece imi e frica ca mi se vor miscsora sau lasa sanii.(am auzit la foarte multe fete). Am aureolele foarte mari si sanii mici-medii si s-ar vedea oribil daca s-ar miscora. Sanul meu nu ar fi decat aureola, ceea ce va dati seama ar fi ingrozitor. sad Exista vreun remediu sau ce? Ofer funda si vot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| motan444 a răspuns:

Nu te pune nimeni sa faci foamea sau nu stiu mai ce regim alimentar sa tii fa abdomene 30 pe zi la inceput faci 10 mai faci o pauza de un min sau 20 si pauza un min pana te obisnuiesti dar nu fa prea multe din prima o sa faci febra musculara, dupa 3 zile maresti numarul de abdomene cu 10 si tot asa o sa dai burtica jos garantat si o sa aiba si un aspect frumos daca te tii de treaba o sa ai rezultate dupa 4 saptamani (vizibile) asta nu inseamna ca te indopi cu shaorma si faci abdomene happy 3 mese pe zi si include si fructe si mimim 2 litri de apa
corpul are nevoie de lichide

| Girly111 explică (pentru motan444):

Eu fac 100 de abdomene pe zi si beau apa multa, nu imi place mancarea gen shaorma.

| motan444 a răspuns (pentru Girly111):

Wow si ai burtica? Esti sigura! la 100 de abdomene eu cred ca esti destul de hot! poate ti se pare doar

Am,chiar am. Din pacate mananc dulciuri sad

| motan444 a răspuns (pentru Girly111):

Incearca sa inlocuiesti dulciurile cu mierea de albine si evita sucurile si apa minerala, mie personal nu imi plac anorexicele nici nu as baga in seama un pic de burtica nu iti ai fa zile fripte degeaba cine te place te place asa cum esti

Nu imi place mierea, e prea dulce. Pai nu e un pic, e un pic mai multa!

Răspuns utilizator avertizat
| IreneMay a răspuns:

Sunt curioasa cati ani ai.Incearca sa faci un sport: inot, handball sau daca nu, fa flotari sau alte exercitii care te pot ajuta sa-ti tonifiezi muschii din zona sanilor.Gasesti pe google diferite exercitii legate de abdomen, sani, fund, orice. Nu trebuie sa faci foamea, oricum e indicat sa bei multa apa in fiecare zi.Incearca sa mananci sanatos,fructe, legume, lapte, te vor ajuta. Incepe sa alergi, asta ajuta mai multe parti ale corpului in acelasi timp. Sunt curioasa si de unde esti.As aprecia daca mi-ai putea spune intr-un mesaj/emai-l sau ceva de genul.

| Girly111 explică (pentru IreneMay):

De ce conteaza de unde sunt? straight face am 18 ani

| IreneMay a răspuns (pentru Girly111):

De curiozitate.Stai linistita, adica nu te gandi ca daca slabesti ti se duc si sanii pentru ca sunt unele care la varsta de 19 ani au doar doar bobite in loc de sani.
Tu sa fii sanatoasa, e tot ce conteaza, nu te gandi ca ar trebui sa slabesti doar pentru a atrage atentia cuiva.Fii tu insuti si daca faci ceva, fa-o pentru tine.