| Mirela1402 a întrebat:

Eu când aveam 14 ani și aveam menstruația neregulata, nu aveam deloc dureri și dacă erau, foarte mici, dar de 4 menstruații deja, de când am 15 ani, am observat ca îmi vine regulat si am dureri foarte mari primele 3 zile. Nu înțeleg de ce mereu aceeași durere. Ar trebui sa merg la un ginecolog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| aaanamariaaa a răspuns:

Poți merge, îți va face un ecograf abdominal să vadă poate ai vreun chistuleț, sau poate nu ai nimic. Te as sfătui să mergi

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai dismenoree adica dureri menstruale, trebuie sa faci o ecografie sa mergi la ginecolog dar nu poti singura ca ai 15 ani, sa te duca mama ta, ginecologul te consulte sa iti faca ecografie vaginala sa vada daca nu ai chist pe ovare ca de la asta pot aparea durerile menstruale, sau pot fi genetice, intreaba o pe mama ta ea la ciclu cum se simte poate o sa aflii ca si ea are starile pe care si tu le ai si atunci nu este decat mostenire genetica pe care o vei duce toata viata.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti atit de timpit cum sa faca asa ceva, nu esti sanatos la cap?

| StrongHeart a răspuns:

Era ok fara sa semnalizezi, stim ca ai alune in loc de neuroni.