Hii eu mis 1.50 la inatime si am 51 de kg am tot incercat sa slabesc dar nu reusesc
Si daca e normal sa ai 71 de kg si 170cm == Depinde cum arati :ai putina/multa burtita la picioare esti grasa sau unde esti garasa si daca vezzi tu ca nu esti niciunde grasa paii ar fi normal dar daca esti unde va grasa la picioare sau mainini (oriunde) poti sa cauti pe youtube niste exercitii pentru acolo unde esti grasa!
Sper ca ti-am fost de ajutor
Funda ♥♥?
Brr.esti cam grasut, va trebui sa lasi calculatorul si sa mergi la alergat ...scz dar la 12 ani eu am avut 44 de kg...
La 1.70 ar trebui sa ai apx. 55 kg, luand in considerare varsta. Deci daca mai slabesti vreo 16 kg e perfect. Sau slabeste cel putin 11 kg.
Pa, pa.
Nu prea este normal...La 71 de kg si 1.70 inaltime ar fi trebuit safii mai mare.Ai incercat sa mergi la un medic? Bafta!
Daca vrei sa participi la sumo e normal! Eu zic ca esti shaormar mare!
Daca esti baiat incearca sa mai slabesti vreo 5 kg.Nu e anormal, am vazut multi copii dezvoltati.Cred ca din generatie in generatie copiii se dezvolta din ce in ce mai repede
Nu este normal daca ai 1, 20 cm trebuie sa ai 20 kg orice varsta ai avea daca ai 1, 50 cm trebuie sa ai 50 kg sau mai putin u ai depasit 1 kg si la varsta ta ar cam trebuie sa mai slabesti 1-2 kg nu-i mult.Succes sper ca tia folosit
' eu---copil---13 ani----70kg----170cm inaltime.
Si eu nu ma intreb daca sunt normala chiar daca sunt cea mai inalta din clasa
Greutatea variaza in functie de sex, inaltime si varsta
Calculeaza indicele de masa corporala:
IMC=Inaltimea (metri) la patrat impartit la greutate (kg)
Daca ai valorile:
18, 5-25 => greutate normala
25-30 => peste normal
peste 30 => obezitate
@fetita cu mistourile : Vezi-ti de trebuie ta de la circarii de la T/A si shaormar sunt din 2 in 2 luni. Nu ca nu imi plac sau ca tzin regim, dar nu imi mai este pofta apoi.
Pai pentru inaltimea ta ar trebui sa ai aproximativ 60 de kg. Ai o greutate putin cam mare...
Http://www.doctor.info.ro/calculator_greutate_ideala.html
completand iti va spune raspunsul
Nu e chiar normal la 12 ani sa ai 1, 70 si 71 kg, eu am 13 si am 1, 55 si 45 kg
Mario1996 întreabă: