| MarioOnette a întrebat:

Eu dansez zumba 30 minute non-stop, 80 de abdomene 40 genoflexiuni coarda 10 minute si http://www.youtube.com/watch?v=GZfGnU_LYp0 aceste exercitii? ce trebuie sa mai adaug ca sa pot slabi mai repede cite calorii ard in antrenamentul meu pe o zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| gIiiIolil a răspuns:

Pai, am sa iti spun ce am mai citit si eu prin intrebari happy : Abdomenele nu te ajuta sa slabesti, genoflexiuniile da, dar mai putin, si ideea cu dansatul este GENIALA, dar nu ajunge. Du-te pe afara, plimbate, mergi cu bicicleta, cu rolele, sau pur si simplu joaca handbal s-au footbalhappy, si incearca sa nu mananci dupa ora 7:30-8. Mananca cereala integrale, ai grija sa mananci minim 2 fructe pe zi, si daca vrei sa accelerezi procesul de slabire, inainte de a lua o masa mai grea, mananca un ardei iute, ajuta la cresterea metabolismului cu pana la 30% timp de cca 3 ore happy Sper ca te-am ajutathappy