| iuliboss1 a întrebat:

Eu de mic nu pot sa imi scot,, capul" si acum la vârsta pe care o am ma îngrijorează acest lucru si nu știu ce sa fac cred ca am fimoza si imi este urat sa vorbesc cu părinții si sper ca o pot rezolva acasa singur sau sa fac dragoste cu o femeie sau cu ceva creme pentru penis va rog frumos vreau răspunsuri ca sunt disperat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 120bulevard a răspuns:

Ia-ti inima in dinti si spune-le parintilor, parintii sunt deschisi cand vine vorba de astfel de probleme, cred ca ar fi mai comod sa vorbesti cu tatal tau ca intre barbati apoi sa te duci la doctor sa verifice, daca se descopera ca ai fimoza se rezolva imediat printr-o operatie scurta, poti pleca acasa din ziua in care ai facut-o chiar, nu e niciun risc, gandeste-te la viitorul si sanatatea ta, singura persoana pe care o minti si ii faci rau esti tu, nu maica-ta sau taica-tu.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Alt obsedat de fimoză.

| dullcat a răspuns:

Discuta cu parintii si mergi la medic. Nu e nimic din ce nu au mai vazut. Daca ti-e iti este rusine sa vorbesti cu ai tai despre asta, atunci nu crezi ca esti mult prea imatur pentru a face sex?

| iuliboss1 explică (pentru dullcat):

Gen nu mă refer neapărat la partea cu sexul dar sunt îngrijorat ca pana la urma am o vârstă si este putin cam jenant sa ma duc la ei

Răspuns utilizator avertizat