Eu cred că e mai bine să le iei pe perioada recomandată de medic şi să ţii şi un regim alimentar, cît despre consecinţe depinde ce medicament este.
Pastilele sunt de nenumarate feluri, cu nenumarate indicatii si contraindicatii. Ce medicament folosesti?
Buna. pai nu stiu exact ce risc exista,dar sigur exista. decat sa-ti faci rau singur,mai bine iti iei o zi macar libera ca sa-ti faci nsite analize, sa vorbesti cu cineva specializat in domeniu. sanatatea ta e cea mai importanta.app, ce serviciu ai? de esti asa ocupat. ai grija de tine.
Buna, referitor la pastile depinde ce inseamna la tine continuu.Atat timp cat nu iei pastile pe stomacul gol este ok.incearca insa sa afli din ce cauza ai probleme cu stomacul.Aceasta reteta pe mine m-a ajutat foarte mult. Poate te va ajuta si pe tine... Tizana calmanta
Musetel: flori, 50 g
Nalba: flori, 50 g
O lingura de amestec la o cana de apa clocotita care se lasa sa infuzeze zece minute. Cel care are dureri de stomac va evita sa manince. O ceasca calduta din aceasta tizana inainte de masa ii va calma stomacul.
Tizana
Musetel: flori, 30 g
Menta: frunze 10 g
Cimbrisor: frunze, 20 g
O lingura de amestec la o cana de apa clocotita las-o la infuzat timp de zece minute.bea o cana dupa masa. Si sucul de morcovi ajuta foarte mult, dar repet.depinde de natura problemei pe care o ai... sper sa te ajute.