| Vasvax a întrebat:

Eu in ultima vreme cam racesc si as vrea sa-mi cumpar de la Calivita produsul ImmunAid. As vrea sa stiu daca este bun si daca da reacti adverse.
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| eleniss a răspuns:

ImmunAid este un produs naturist care sprijina functionarea optima a sistemului imunitar, ajutand la cresterea rezistentei la virusi a organismului. Efectele adverse datorate compozitiei de Gheara Pisicii sunt rare si pot include dureri de cap ameteala sau voma. In cazul femeilor insarcinate este de preferat sa se evite aceasta planta deoarece poate preveni sau intrerupe sarcina.

Efecte adverse datorate zicului exista numai in caz de supradoza. O cantitate excesiva de zinc probabil va interfera cu metabolismul si absorbtia altor minerale esentiale din organism, in special fier, magneziu si cupru. In doze prea mari (150 - 450 mg pe zi) de mult poate scădea nivelul de cupru, fier si magneziu si poate reduce funcţia imunitara si nivelul HDL (colesterolul bun).

| Vasvax explică (pentru eleniss):

Ai folosit produsul? Este asa bun cum spune pe internet?

| Vasvax explică:

Este bun? Ai folosit produsul?

| eleniss a răspuns (pentru Vasvax):

Da, l-am folosit!happy Ce ti-am scris mai sus este o parte din prospect.Este, de fapt, ca orice alt supliment pentru sustinerea sistemului imunitar. Daca nu ai mai folosit unul pana acum, nu pot sa-ti spun siguur ca nu vor aparea reactii adverse minore(dureri de cap, burta), dar acest supliment nu va cauza reactii grave(procentul de aparitie este oricum mic) cum fac antibioticele.