anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu ma stresez des si am emotii mai mereu.

Cum as putea afla daca am probleme cu inima?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

De obicei o sa cazi o zi pe jos si acolo ramaiwinking

| Caro34 a răspuns:

La inima ai numai iubire; de altceva nu mai e loc! Stresul te îmbătrânește; are vreun rost? Ai emotii? Asta-i minunat! Sangele iriga mai bine capilarele creierului si ai mainile si picioarele mereu calde! De ce te stresezi? Zâmbește mereu; viata e minunata! Ai grija de tine, Minunatie stresata!

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Te duci la cardiologie sa iti faca analize, cum altfel?

Totusi, faza cu emotiile si stresul, asa cum a mai fost spus, tine de psihologie.

| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Nu te mai stresa! Te poate ajuta o pastilă pe zi dintr-un supliment alimentar 100% natural: https://www.comenziforever.ro/......-plus-ID37

| CRYCRYGURL a răspuns:

Buna! si mie mi se intampla la fel! este o boala numita anxietate. boala aceasta te face sa te ingrjiorezi mereu pentru lucuri inutile sau chiar nu exista. unii oamenii sufera si de atacuri de panica/anxietate. nu te speria, exista solutii. si eu am anxietate de cand am avut 7 ani. ma ingrijorez mereu. de obicei oamenii care au depresie au si anxietate, deci te rog sa verifici daca ai alte simptome. happy

| anonim_4396 explică (pentru CRYCRYGURL):

Cred ca ai dreptate. Faza e ca am multe simptome, imi amortesc mainiile cand ma sperii si vara aveam senzatia ca respiram greu.
Si cand ma sperii rau incep sa am niste simptome ciudate in corp.
Acum ma doare in zona inimii sad Daca crezi ca am si eu anxietate, putem vorbi mai in detaliu cum ai scapat?

| CRYCRYGURL a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna! din pacate eu inca ma lupt cu boala asta. te rog, daca ai un consilier scolar sau daca ai posibilitatea sa mergi la pshiolog, te rog du-te. bolile mentale sunt la fel de grave ca acelea psihice.