anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu mananc zilnic multe rosii si castraveti, din gradina, nu din magazin...Si am observat ca imi creste parul mai repede... e posibil? sau mi se pare mie? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| T30D0RA a răspuns:

Cresterea parului tine si de alimentatia sanatoasa. Continua si ai sa observi diferenta!

6 răspunsuri:
| s4a a răspuns:

E posibil. Fructele si legumele autohtone contin mai multe substante nutritive decat soiurile importate.

| mgtow a răspuns:

Asa ti se pare.

| Alyra a răspuns:

Da,e posibil deoarece părul creşte mai repede atunci când mâncăm sănătos. Dar totuşi... există şi posibilitatea ca părul tău să fi crescut mai repede fiindcă a fost vară.

| DUTCH a răspuns:

Dacă ştii ce să faci cu castraveţii scapi si de acnee

| florynna93 a răspuns:

Este posibil ca vitaminele aflate in legume si fructe sa favorizeze cresterea parului si nu numaiwinking

| hellokittyyyy a răspuns:

Da...parul creste dupa vitaminele din corp...cu cat ai mai multe vitamine iti creste parul mai repede