Buna.sa stii ca nu trebuie sa folosesti nimic cumpar pentru slabit.pastilute.etc.am citit undeva.era un studiu facut de americani..nu trebuie sa de abtii de la mancare.mananca cat doresti.apa.totuusi trebuie s-o bei.in cantitate cat mai mare.deci am zis ca nu trebuie sa te abtii de la orice fel de mancare.dar, ca sa te abtii trebuie sa faci un efort de energie.trebuie sa alergi in special.sa mergi cu bicicleta.sa faci mult sport.pana transpiri de nu mai poti...asta e ideea.attunci cand nu mai poti, atunci mai trebuie sa rezisti, caci atunci se elimina caloriile.Acum sa ne spui si cati ani ai.bine? Sa incerci asta.sunt sigura ca va merge. Succes...
Rina:Sper sa ai un corp de care sa te bucuriEu am 13 ani.ai dreptate.e bine sa ai o alimentatie sanatoasa.in general toate vitaminele.si mierea e foarte buna//Merita sa traiesti sanatos..Sa va mearga bine>
Incearca sa te duci la un nutritionist! pentru ca tot ce iei dupa auzite, nu iti poate garanta nimeni ca functioneaza... faci niste analiza, si pe baza alora alegi o dieta corespunzatoare
Incearca sa nu mai folosesti supa aia de varza...
poate ea e si porblema...
@ S7ukiGirl: am 20 ani. Totusi acum ma gandesc ca in 2 saptamani nu puteam sa slabesc prea mult. Mai bine mai astept inca 1 luna si daca nici dupa aceasta luna nu se vad rezultate cat de cat atunci o sa merg la un nutritionist sa imi faca un regim personalizat.
Trebuie sa slabesc in jur de 8-9 kilograme pana incepe facultatea in octombrie pentru ca mai apoi nu o sa mai am cand.
RAY întreabă: