| Asdfghjklzxcvbqwertyuiop a întrebat:

Eu nu știu ce am dar mi-e silă să mănânc când e un radio pe masa sau la calculator ( de exemplu când mănânc piure cu friptura sau clătite cu miere mi-e silă când văd radiouri sau telefoane sau televizoare )

De când am descoperit aceasta "silă" nu mai pot sa mai mănânc decât pufuleți și ciorba și Coca cola odată am stat fără sa mănânc! Toată ziua!

(O sa șterg întrebarea asta!)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| FlorinElmatador a răspuns:

Incearca sa vizitezi un psiholog.In plus acest regim nu e prea sanatos.

| Adiadictie a răspuns:

Si eu am asemenea probleme. de aceea exista bucatarii bai dormitoare. trebuie sa mananci la fastfood

| FlorinElmatador a răspuns:

Incearca sa vizitezi un phiholog.Incearca sa renunti la acest regim pentru ca nu e prea sanatos.

| Libelula45 a răspuns:

Nu as crede ca ti-e sila de la tvlaughing)) posibil sa ai probleme cu stomacul si de acolo sa vina simptomele, daca chiar iti e sila sa mananci langa tv/calculator nu stiu dar mi se pare problema de natura psihica.