| вєвιтѕα a întrebat:

Eu obisnuiesc sa mananc mai mult dimineata decat la pranz sau seara.Este bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ThePoet a răspuns:

Am fost recent la un fel de curs/seminar de nutritie care era dedicat mancatului dimineata. Au prezentat niste aspecte foarte interesante(pozitive) despre mancatul mai mult dimineata si de ce ar trebui sa mancam mai mult in acea perioada a zile. Amu` depinde si de tine ce mananci dimineata ca daca tu spre exemplu de la prima ora bagi in tine grasimi, ii clar ca nu-i bine, dar daca mananci fructe/cereale/sandwich atunci e ok. Na, sunt unii care spun ca ii bine sa mananci dimineata. Nu tind neaparat sa-i cred, dar in orice caz rau nu face.

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Este ideal: dimineata ca un rege, la pranz ca un print, seara ca un cersetor.

| IMC90 a răspuns:

Da, este bine

| gabriela_7862 a răspuns:

Este foarte bine, pentru ca micul dejun iti furnizeaza energie pentru intreaga zi.

| M3taX a răspuns:

Pai micdejun-ul este cea mai importanta masa din zi, dar depinde si ce mananci. Este bine sa mananci lapte, oua, branza etc. dar in cantitati mai mici.winking

Întrebări similare