| ThePrinceOfAllSaiyans a întrebat:

Eu parca imi pierd echilibrul cand merg, e totul in capul meu sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

In ideea că nu o dat în depresie e norocos sau cine știe are și nu știe el sau nu admite. Sau nu are vulnerabilitate genetica cine știe... Asta da ai pus punctul pe i happy

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Oricum, este bine ca nu a dat in depresie, poate ca i s-a schimbat si modul de gandire datorita acestor experiente, eu asta cred, ma gandesc ca s-a detasat de ceea ce ii face rau si traieste doar pentru ceea ce il intereseaza. Genetica sau nu, macar a scos-o la capat cu depresia cool.

anonim_4396

Să sperăm că da happy da trebuie sa se mai maturizeze. eu nu as sta cu așa părinți doamne fereste

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, nici eu, este bine oriunde nu este stres, in chirie, in casa cu 4 etaje, in propria rulota laughing.

anonim_4396

rolling on the floor

| Sofer a răspuns:

E totul în capul tău.

| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa-ti faci niste investigatii medicale, fiindca nu-i normal sa-ti pierzi echilibrul cand mergi, ceva iti afectează urechea interna, ori neurologic este ceva in neregula.

| AureliusTPU a răspuns:

Sunt sanse sa ai insolatie sau daca ochii tai nu sunt obisnuiti cu lumina puternica te ia o ameteala

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Poate fi din cauza reacțiilor adverse a medicamentelor pe care le ei. Citește prospectul fiecărui medicament la rubrica reacții adverse. Sau poate fi de la ochi, tensiunea intraoculara mica.