problema este ca nu toata lumea poate purta lentile de contact, mai exista si contraindicatii, si in cazul tau ar fi necesar un consult oftalmologic combinat cu niste analize, caci dupa cum imi dai de inteles ai si lipse mari de vitamine, calciu si fier in organism!
Mergi la medicul oftalmolog si explica-i clar situatia.
Contraindicatiile lentilelor de contact
Conjunctivita alergica, gigantopapilara etc., eroziuni, infiltra-te corneene, keratita microbiana, ochi uscat (sindromul Sicca)
Contraindicatii relative: glaucom, dezlipiri de retina, epilepsie, tulburari psihice
Complicatii la nivelul lentilei: depozite pe lentila (proteice, mucoase, fungice, minerale), colorarea si deteriorarea lentilei, desicarea lentilei (lentile uitate in afara solutiei de intretinere).
De obicei, riscurile purtarii lentilelor de contact apar in cazul in care nu respectam regulile de folosire. Aparitia de iritatii oculare, incetosare a vederii, sensibilitate la lumina sau probleme de vedere reprezinta situatii de prezentare la medic.
vei putea reincerca doar sub supraveghere medicala, si dupa ce-ti faci un control amanuntit, succes!
Nu stiu ce sa zic mai bine te duci la un medic profesionist el e cel ma in masura za zica ce ai
Asi spune sa....NU! cine stie ce efect au asupra ochilor tai lentilele? asi spune sa ramai la ochelari. ori cum eu ti-am zis asa. dar du-te la medic si vezi si ce parere are el. sper ca te-am ajutat!
Buna!
Tu crezi ca e de la lentile?
Poate asa ti se intampla tie si sa nimerit ca in ziua aia sa-ti pui lentile... Mai bine du-te la doctor nu sta sa-ti dea sfatul aici oricine ca, cu sfatul nu faci nimic la problema ta.
Iti urez sanatate!
Funda?
Carmen133 întreabă: