| Nicolcea_Tiberiu_2001 a întrebat:

Eu stau la sat, dar nu vreau să le spun părinților mei ca să nu se îngrijoreze, asta daca am fimoză. Nu am ce face, macar Dumnezeu a fost bun cu mine și mi-a lasat minte să pot gândi dar nu m-a lasat să pot merge în picioare. Eu când m-am născut am avut niște probleme, am suferit ceva la naștere și nu pot merge în picioare, așa mi-au zis părinții mei, mai exact eu am parapareză spastica. E o boalâ care face să ai mușchii picioarelor foarte moi și slabi dar asta e, eu nu mă pang și nu vreau mila din partea voastră. Nu le putem avea pe toate în viața asta nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ba da, le putem avea pe toate. Ca nu sintem in evul mediu. http://www.kinetikmed.ro/......stica.html
Multa sanatate!