anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt la dieta si beau numai apa plata, daca as inlocuio cu apa plata si lamaie? are vreo importanta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Nu. O mai poti inlocui si cu ceai neindulcit. Bineinteles si cu lamaie. Mult succes!

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu dar cat timp iti tine de foame si cati litri bei?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Si eu sunt; x si nu are nimic. bea linistit ca si eu beau.

| Anonymous1995 a răspuns:

Beau cam 1 litru pe zihappy, eu vreau sa va intreb daca as slabi mai repede cu apa cu lamaie decat cu apa platabig grin

| mgtow a răspuns (pentru Anonymous1995):

Nu dar sa stii ca vitamina C elimina colesterolul din organism.

| NonEinstein a răspuns:

Nici vorbă, stai liniştit!
Incă e şi mai bine dacă adaugi şi lamaie.

| MaicutaMaui a răspuns:

Modelele beau apa plata cu lamaie ca sa isi mentina silueta, plus ca iti taie pofta de mancare.

| mikynelu a răspuns:

E f ok

| XXXL a răspuns:

Esti sigura ca s-a folosit lamaie? de ce nu cumperi doara apa plata si la un bidon de 5l adaugi zeama de la 3 lamai?
Mai multe studii au aratat un efect de scadere al tensiunii arteriale la doze suplimentare de vitamina C de aproximativ 500 mg zilnic, din cauza imbunatatirii dilatarii vaselor de sange.
ai grija ce mananci sa nu ai probleme cu tensiunea arteriala si mai ales ce exercitii fizice faci

| Anonymous1995 a răspuns (pentru XXXL):

Sunt sigur!(nu sigura)si asta am facut, am luat un bidon de apa plata la 5 litrii, si am pus intr-o sticla de 2winkingam stors eu, lamaia si am turnat-obig grin

| ADYCSN a răspuns:

In proportie de 80% nu are nimic chiar e ff bine ca lamia are vitamina C big grin

| EmilyEmma13 a răspuns:

Da e in regula incearca sa bei 2 litri pe zi