Nu. O mai poti inlocui si cu ceai neindulcit. Bineinteles si cu lamaie. Mult succes!
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
Beau cam 1 litru pe zi, eu vreau sa va intreb daca as slabi mai repede cu apa cu lamaie decat cu apa plata
Nu dar sa stii ca vitamina C elimina colesterolul din organism.
Modelele beau apa plata cu lamaie ca sa isi mentina silueta, plus ca iti taie pofta de mancare.
Esti sigura ca s-a folosit lamaie? de ce nu cumperi doara apa plata si la un bidon de 5l adaugi zeama de la 3 lamai?
Mai multe studii au aratat un efect de scadere al tensiunii arteriale la doze suplimentare de vitamina C de aproximativ 500 mg zilnic, din cauza imbunatatirii dilatarii vaselor de sange.
ai grija ce mananci sa nu ai probleme cu tensiunea arteriala si mai ales ce exercitii fizice faci
Sunt sigur!(nu sigura)si asta am facut, am luat un bidon de apa plata la 5 litrii, si am pus intr-o sticla de 2am stors eu, lamaia si am turnat-o
Jokerul12 întreabă:
dobrin1019 întreabă: