| dadsaffsd a întrebat:

Eu tin cura de slabire si nu mai mananc de la ora 18:00! la ora 18:45 am baut un activia slabesc oare de la el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Brotacelu a răspuns:

Nu... e o prostie asta

9 răspunsuri:
| mariazet45 a răspuns:

Sa nu mai mananci nimic de la ora 18 inseamna NIMIC sa bei doar apa plata

| ceraselaadam a răspuns:

Raspunsul: mese la ore bine fixate si cateva gustari intre mese, dar niciodata dupa ora 18. Mai trebuie sa mentionez si exercitii fizice zilnice?

| M.madallina a răspuns:

Nu poti slabi de la el.crede-ma eu am incercat de toate, si pana la urma am slabit fara toate porcariile din comert

| r8driver a răspuns:

Trebue sa bei mai multe...

| St!L a răspuns:

Sunt bune si reclamele la cevalaughingrolling on the floor!
Nu! Nu ai cum sa slabesti de la activialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Lactatele trebuie să fie degresate.
Activia ta câte calorii are?
Pa, pa.

| Alin_2237 a răspuns:

Eu cred ca slabesti de la el

| oanaoana1995 a răspuns:

Da slabesti si eu am slabit 3 kg intr-o saptamana cu activiahappydimineata mancam un iaurt activia la amiaz un activia de baut si seara activia gustare de seara, intre ele mai mancam daca imi era pofta pe ceva nu ma abtineam delochappy Bafta deci slabesti cu activiahappy:

| raspa a răspuns:

Asa o sa iti distrugi stomacul in curand si iti dai organismul peste cap! trebuie sa mananci regulat dar trebuie sa fii mai atenta ce mananci si cum mananci! Incearca mai multe legume(salate, mancaruri vegetale)fructe si evita fainoasele(paste, paine, prajituri)dar programul de masa respectal cu orice pret altfel risti sa te imbonlavesti de altele...