| asasasasasa a întrebat:

Eu vreau sa devin pilot comercial (acum sunt in ultimul an de liceu) și vreau să știu dacă aș putea trece de examenul medical la INMAS daca am boala Wilson?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Boala ta zice că are acțiune neurologica: tremor al membrelor, cresterea tonusului muscular (muschii devin rigizi si miscarea se efectueaza in trepte, ca in boala Parkinson), tulburari de vorbire (disartrie), de inghitit (disfagie).

așa dar fă-te orice altceva că pilot nu merge

| asasasasasa explică (pentru sierra1):

Întradevăr dar eu sunt un caz fericit, daca este vorba de un examen fizic cel mai probabil nu ai cum să îți dai seama că am vreo problema, deoarece sunt într-un stadiu foarte înapoiat al bolii.

| RoCkKiD a răspuns:

Din cele 5 min de citit nu pare sa fie asta cea mai mare problema.

In locul tau m-as ingrijora mai tare din cauza taxelor de scolarizare astronomice.

| asasasasasa explică (pentru RoCkKiD):

Legat de taxe, sunt anumite firme care te ajuta sa faci școală de aviație și după ai contrar la ei pentru 5-6 ani când trebuie sa plătești un procent din salariu.