| Făgăraş a întrebat:

Eu vreau sa ma las de masturbare pentru ca este rea pentru organism si este si pacat! dar am facut cam 10 luni! nu chiar zi de zi! a fost si o saptamana cand am incetat insa oare voi mai putea aceeasi vlaga in mine sau m-am deteriorat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te-ai deteriorat, stai linistit. Toti adolescentii normali se masturbeaza la un anumit moment in cursul maturizarii lor psihologice si sexuale si asta nu-i afecteaza negativ.

| katy a răspuns:

E buna dar nu in exces cum faceai tu.e buna ca se spune ca reimprospateaza sperma insa in exces cred si eu sa dauneze, stii tu ce e mult stricatongue

| XXy a răspuns:

Trebuie sa iti gasesti un echilibru, excesul de ejaculare duce la scaderea imunitatii/ scaderea testosteronului / pierderea unor vitamine / a ZINCULUI(foarte important). Pe de alta parte ce zici tu acolo, abstinenta nu e buna pentru ca prin ejaculare regulata (1 la 2 zile e foarte sanatoasa) prvi cancerul de prostata. Cmon DUDE, astea sunt placeriile oameniilor o sa ajungi la o varsta cand o sa vrei sa dai timpu inapoi sa mai ai placerea de a ejacula! XDXD

| Lummy a răspuns:

E bine macar ca esti constient sa nu e bine...am auzit ca nu mai poti fii la fel(o sa te intarati mai greu).nu stiu.e aiurea pentru un baiat asta, el ar trebiu "sa dea tonu"