Da, poti, dar e mai putin probabil. Fa-ti un test de sarcina si daca esti insarcinata du-te la medic. Daca nu esti, du-te la medic dupa ce se termina menstruatia fiindca nu e normal sa ai dureri de burta asa de mari. Ele pot fi legate de afectiunea care nu te lasa sa ramai insarcinata.
Din pacate menstruatia cateodata poate aparea si peste sarcina... cel mai bine pentru tine e ori sa consulti un medic, ori sa iei un test de sarcina.
Daca in fiecare luna ai aceste dureri de burta inainte de menstruatie cel mai probabil nu este insarcinata - a venit momentul menstruatiei si atat. Pentru a fi sigura consultati doctorul ginecolog. Eu daca as fi "pusa pe facut copii" nu as folosi un test de sarcina - la primele schimbari as merge la o consultatie la medic - cu cat ajungi mai repede la doctor cand ramai insarcinata cu atat copilul tau va avea mai putine sanse sa se dezvolte anormal.
DA SE POATE MIE MI S-A INTIMPLAT DE 2 ORI. DAR A FOST UN CICLU MAI SCURT SI MAI DUREROS...
Da se poate, dar nu tot timpul poti ramane insrcinata daca ai contact chiar in perioada ferila stiu din propria experienta mai incearca, eu am incercat si sunt insarcinata.succes
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: