| Aoxkajcjw a întrebat:

Eu vreau sa slabesc dar nu mai stiu cate caloru trebuie sa mananc ..am calculat printr.o formula (kg x2.2 x 15 ) si mi-a dat 3000 calori am scazut la 2500 pentru vreo 2/3 luni dupa la 2300 acum la 2000 mai tin la 2000 vreo 2 luni dupa ce fac? eu cand aveam 105 tot 3000 calori imi zicea si acum ca am slabit nu s-a schimbat aproape nimic in calorii ce sa fac?(nu manac prea sanatos 30% mancare sanatoasa )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| AAAlinnn a răspuns:

Ar fi bine sa nu mai ții cont de calorii și sa faci sport. Va fi mult mai ușor.

| Liviu a răspuns:

Wow, 3 000 calori? omule, mie mi-a dat 2600 sau 2800 calori nutritionistul(era ceva gratuit)deci in cazu in care tu ai mai mult de 120 de kg, trebuie sa consumi 3 000 de calori.In cazu in care ai sub 100 de kg, nu ai cum sa consumi atat.Eu am 121 de kg si 1, 83, si mi-a spus clar trebuie sa mananc atat.(numai stiu sigur cate calori intre 2600 - 2800 )