Uite un proverb coreean, care se refera la regimul alimentar: Micul dejun mananca-l ca un rege, la pranz ca un om de rand, iar cina ca un cersetor.
Asta inseamna ca masa principala e micul dejun. Mananca sa te saturi la micul dejun, la pranz mai putin ca micul dejun, iar seara, ori sa nu mananci ori vreun fruct sau o leguma. De obicei, am auzit cazuri care au slabit 10 kg doar renuntand la cina. Insa, depinde de varsta pe care o ai. Din poza deduc ca esti micuta, nu ar trebui sa tii regim alimentar. Insa daca chiar vrei sa slabesti bazeaza-te pe sport.
Si na, ca sa ai inca un avantaj, plus ca nu stiu daca chiar esti mica, poti renunta la grasimi, deci margarina, unt, ulei etc. Faina nu are decat calorii, nu are vitamine. Renunta la fainoase, adica paine, orez, paste, etc. Deci ar fi bine daca le-ai exclude si pe alea. Asa, deci, bazeaza-te pe fructe, legume, findca au multe vitamine si putine calorii. Si pe proteine, cum ar fi laptele, carnea, pestele, iaurtul, oule ( insa astea cam ingrasa ), si le poti consuma numai fierte, in aceasta dieta n-ai voie sa consumi ulei, dupa cum am zis mai sus. Daca chiar tanjesti dupa ulei, poti consuma ulei de masline. Asta daca vrei sa slabesti sanatos, dar incet. Daca nu, consuma numai fructe si legume, faci o cura de detoxifiere. Plus ca trebuie sa bei multa apa, cel putin 2 l de apa pe zi. Cica apa rece accelereaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor mai tare.
Bafta la slabit, nu uita de exercitii