Nu exista smecherii sau produse miraculoase mai puternice decat sa renunti si gata, este destul de greu dar cu vointa poti.
Nici cei care urca pe Everest nu reusesc fara vointa! Si totusi multi reusesc.
Nu am fost niciodata fumatoare dar am experinta lor din familie, atat fratele cat si sotul s-au lasat de fumat cand efectiv au renuntat brusc la tigari si nu le-au mai pus deloc in gura.
Se pare ca este unica metoda care da rezultate cu cea mai mare rata de succes.
Daca continui sa fumezi si sa reduci tigarile, nu renunti niciodata, fiindca ai tutunul in sange si adictia este mai mare, ca atare te introci intotdeauna la fumat.
Nu cred ca fumezi de la 12 ani. ai inceput sa tragi in piept pe la 16-17 ani, au trecut 10 ani, iti trebuie un prieten, o minte sanatoasa si te poti lasa fara medicamente, interventii sau alte prostii
Nu domne’ am încercat cu frunze de nuci
Eu am reusit cu ajutorul gumei Nicorette. Prima zi am mestecat guma cand imi venea sa fumez. Totusi, de fiecare data cand ma gandeam sa iau o guma, tot amanam momentul. Ziceam ca iau guma peste 15 minute, dupa 15 minute ziceam, hai ca mai stau inca 15 ca nu-i capat de lume si tot asa. Prima zi am luat vreo 7 in total, a doua zi mai putine si cam in 4-5 zile am renuntat si la gume. Apropo, un aspect foarte important, pe care il stiu cum am sunat la tel verde STOP FUMAT, este acela ca nu trebuie sa mesteci guma. Trebuie sa o ti in gura, mutand-o dintr-o parte in alta din cand in cand. Cand nu mai are gust, o mesteci. Succes!
Am fumat 18 ani! Am ajuns sa fumez aproximativ 2 Pack de țigări pe zi(țigări clasice). Ulterior am încercat sa reduc și am început sa fumez și iqos/Glo. In scurt timp am trecut doar pe Glo/iqos. După un am de iqos timp in care fumam tot cam doua pachete pe zi am cumpărat un Cape vaporesso un model dintre cele mai puternice de MAX 220w. In primele 3, 4 săptămâni simțeam nevoie si de Țigara deși adaugam nicotina in lichidul de vape. După ce m-am obișnuit doar cu vapeul (lichid de vape +nicotina) am eliminat nicotina. Dupa încă aproximativ 3 săptămâni de fumat vape fără nicotina, pur si simplu uitam sa mai fumez.
Fumez de la 12 ani (am 26). Sincer am inceput sa ma simt rau in ultimul timp mai ales dureri in piept si respiratie grea. Am decis sa ma mut pe glo. De 2 luni se simte diferenta, acum nici nu mai suport fumul de tigara.
Eu la 12 ani ma lasasem de 3 ori.
La 8 ani fumam deja Carpati. un pachet pe zi.
anonim_4396 întreabă:
lolita întreabă:
anonim_4396 întreabă: