anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista alergie la aspirina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Aspirina poate provoca alergie daca ai facut un tratament mai lung cu acest medicament. Deoarece sufar de reumatism mi-a fost recomandat de medic sa iau zilnic 1-2 comprimate de aspirina, lucru pe care l-am facut insa dupa cca 10 ani am constatat ca, dupa ce iau aspirina, am dificultati in respiratie, instalandu-se o dispnee accentuata ca si in cazul astmului. Desigur ca, folosita in cantitate prea mare, poate afecta si stomacul insa daca se foloseste aspirina Bayer efectul ei este nepoluant pentru stomac.
Se cunoaste ca medicii cardiologi indica de se lua zilnic 1/2 aspirina, pentru a preveni atacurile de cord si acest tratament este foarte bun pentru cei care nu au sensibilitate crescuta la acest medicament. Fiecare bolnav trebuie sa tina seama de gradul lui de toleranta la medicamente, astfel nefiind indicat de a face automedicatie, care poate avea efecte nedorite.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, si este foarte frecventa. Nu trebuie sa iei prea multa, faci alergie si la un sfert de pastila. E una dintre cele mai frecvente alergii medicamentoase.

cristian
| cristian a răspuns:

Da se poate irita mucoasa gastrica.In acest caz trebuie sa folosesti aspirine tamponate care nu irita.

| mioara a răspuns:

Daca iei prea multa

| sabina a răspuns:

Cred ca exista alergie la orice.
Poate te ajuta site'ul asta: http://blog.acasa.ro/......irina.html

| pufy a răspuns:

Cunosc pe cineva care de la o aspirina a facut o hemoragie interna

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt alergica la aspirina.prima oara cand am luat am facut hemoragie.acum am fost sa donez sange iar din aceasta cauza este imposibil sa donez.ma intreb oare voi fi alergica toata viata la aspirina?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am fost la o cosmeticiana, aveam acnee si mi a recomandat sa ma dau zilnic cu aspirina pisata pana se face ca o pasta pe fata, cum ca ar usca cosii, si de 2 saptamani am fata umflata, am fost la medic mi a prescris aerius si clorfeniramin... sper sa revina totul la normal

Întrebări similare