Habar nu am daca apenticitata poate fi acuta sau cronica dar cand e cronica (desi ma indoiesc ca exista parte acuta) trebuie scoasa! Deci nu cred ca exista cronic in acest caz exceptional, de ce pentru ca apendicita nu este o afectiune care se poate trata, ori o ai ori totul e in regula si nu necesita operatie, aici nu este cu jumatati de masura.
Daca un MEDIC ti-a zis ca nu, atunci la ce mai intrebi? Normal ca nu exista. Cuvantul "cronic" are ce cauta langa apendicita numai daca nu stii ce e aia "cronic".
Atunci pe internet de ce unii medici il recunosc? Si au fost cazuri reale de apendicita cronica
Ai tu suspiciune ca ai apendicita cronica?!?
atunci de ce te doare?!?
in plus, ai suspiciune ca doctorul ala te minte sau e incompetent?!?
altfel DE CE CREZI CA CE SCRIE PE INTERNET E SFANT?!?!?!?!?
este exact invers, SE ABEREAZA IN DRACI... de cate ori am avut o problema si am cautat-o pe internet NUMAI BALARII AM GASIT, complet, total si absolut diferit decat ce a constatat medicul cand m-am dus in sfarsit!
In ideea ca atunci cand cronicitatea este severa se spune ca este peritonita, dar ce conteaza termenii, esti bine? sanatos?
Normal, daca doctorul ți-a spus, așa ar trebui sa fie.
O boală CRONICA înseamnă că boală e de durata sau durează o perioada mai îndelungată de timp și nu se poate trata cu ușurință. O boală ACUTA, cum ar fi apendicita acută, e o boală cu o durere puternica, intensa și poate fi tratata imediat.
Fumiko întreabă:
FurduiNelu întreabă: