| Rux_5597 a întrebat:

Exista ceaiuri care ingrasa (sau poate altceva de la plafar care ingrasa)?

Orice as manca nu se pune pe mine, vreau sa fac ceva pentru a lua in greutate.
Aveti solutii?

Rog seriozitate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

SI eu am avut aceasta problema. si am rezolvat'o luand vitamax care mi'au creat o pofta de mancare:X si m; am ingrasat. acum am 60 de kg la 1. 75big grin

| ☆ Danny☆ a răspuns:

Sunt niste pastile care creeaza pofta de mancare.Este vorba de Spektrum.Este foarte bun.http://www.cerecomand.ro/wp-content/uploads/2008/12/dsc01005-225x300.jpg
Si fratele meu a avut aceeasi problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu văd de ce trebuie să iei în greutate?
Dacă ai astfel de probleme mergi la endocrinologie și dozările hormonale pot spune dacă sunt probleme sau nu.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deocamdata nu stiu sigur ce ai putea face.Ai putea sa mananci fast-food in fiecare zi dar eu chiar nu ti-as recomanda asta. Dar nu stiu de ce vrei sa te ingrasi.Sa te ingrasi e usor daca tii neaparat dar sa slabesti...cam greu.Crede-ma e mult mai bine sa fii foarte slaba decat foarte grasa.

| .::Roxy Shi Atat::. :*:*:* a răspuns:

Nu stiu dar ar trebui sa iti consulti medicul de familie si el ar trebui sa iti dea niste pastile corespunzatoare