| gabriel10 a întrebat:

Exista ceva adevar in faptul ca daca suferi o fractura(nu grava) la mana de exemplu, zona aia se intareste si devine mai tare ca inainte, dupa recuperare, bineinteles? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ancutsa13 a răspuns:

Din contra, zona devine mai sensibila si pe viitor pot aparea dureri temporare.

4 răspunsuri:
| alin823 a răspuns:

Am un prieten care are mana rupta de 3 ori in acelasi loc.Numai are deloc calciu in ea.Totul se trage de la prima fractura.La cea mai mica cazatura pe acea mana i-se rupe mereu, cel putin i-s-a rupt de inca 2 ori de atunci.Acum are mare grija ce face cu mana aia...nici macar numai cara greutati in ea.

| Sound_9139 a răspuns:

Eu nu am avut noroc de fracturi dar am avut o fisura la mana stanga... nu stiu daca e mai tare ca inainte dar nu inteleg de ce te intereseaza chestia asta?

| marycris a răspuns:

Da, dar se poate sa se si fragilizeze, si la urmatorul taumatism sa se rupa... funda?

| ForgottenNobody a răspuns:

Da, eu asa am auzit. Unele persoane care se lovesc in adolescenta nici nu mai cresc din cauza asta, deoarece oasele se maturizeaza mai repede(asta nu inseamna ca vor si creste) pentru a se vindeca.