anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Există ceva pastila a fericirii, care îți dă mereu o stare bună?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cavaler001 a răspuns:

Da, HTP 5 happy
Se numeste chiar hormonul fericirii parca si e legala happy
Nu stiu daca trebuie reteta happy

8 răspunsuri:
| MMP2000RO a răspuns:

Nu există așa ceva, fericirea vine din interior, nu din exterior!

| MrAM a răspuns:

De ce ai vrea tu sa stii asta? Alta intrebare ridicola, da in fine. Sa presupun ca e vorba de antidepresive, se dau cu prescripție binențeles. Si sa nu crezi ca gata ai luat pastile si totul e roz. In mare parte din cazuri medicația vine la pachet cu reacții adverse, poate contrabaland pe cele bune. Efectul variaza de la persoana la persoana si in cea mai mare parte din cazuri ofera dependenţa.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Iesi dracu pe afara,apuca-te sa faci lucruri,sa comunici,tot stai si te plangi pe aici de viata ta patetica, ca pe tine nu te ajuta nimeni, ca tu nu ai femei, ca tu nu stiu ce.Cum sa ai ceva daca tu stai toata zi ca un depresiv pe TPU rolling on the floor. Gaseste-ti o pasiune,fa bani,du-te dracu la sala ca sa arati si tu ca barbat, dar mai important ca sa prinzi incredere in tine, cand vezi ca o schimbare cand te uiti in oglinda ai mai mare motivatia si increderea, dupa ce ai motivatie si incredere ai tot dupa.

| MrAM a răspuns (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Corect laughing

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru MrAM):

Ma enerveaza astia care stau si se plang toata ziua de ce viata grea au ei domne rolling on the floor.Ce dracu viata grea ai ba tu? Viata grea ca-l refuza o femeie, sau ca nu poate vorbi cu o femeie.Aia care se nasc cu dizabilitati ce sa mai zica? E plin TPU asta numai de depresivi ed astia.Astia nu inteleg ca tocmai de asta te refuza toate ca tu esti ultimu parlit si te uiti la aia de parca ar fi beyonce, normal ca te refuza.Ca daca ai arata ingrijit daca ai avea bani,daca ai avea un corp calumea,daca te-ai spala,daca te-ai imbraca cu stil, daca ai gandi in primul rand si ai avea si tu o atitudine pozitive si ai avea incredere in tine ca poti face orice, ai ajunge dintr-un papagal care nu e in stare sa vorbeasca cu una, ai ajunge sa ai dreptu de a alegi cu cine sa vorbesti.De asta si-au luat-o si femeile in cap calumea, ca jumate din barbati au luat energia feminina si si-au insusit-o, iar jumate din femei au luat-o pe aia barbateasca. Uita-te si tu ca pe site-ul asta sunt mai multi baietii care se plang decat femei drq.Inteleg pe site-ul asta esti ascultat fata de realitate unde de barbati nu le pasa nimanui pentru ca sunt considerati de piatra, dar nici sa stai sa te plangi in fiecare intrebare nu e ok ba.Cum ziceam eu la o intrebare daca femeia vrea barbat ca inainte sa faca toate treburile pe care le faceau femeile in casa, nu exista egalitate la treburile casnice, asa zic si acum daca tu vrei femeie ca inainte ba care sa faca ce facea aia pai fi ba si tu barbat dracu, nu pasarica.Nu cred ca-l vedea asta pe tacso sau pe tacso mare cum se plange ca e viata grea rolling on the floor.La 22 de ani se plange ca domne ce viata grea are el dracu, iti dai seama ce viata grea are? Presupun ca inca sta cu ma-sa si tacso nu face nimic si sta sa se planga ca are viata grea, si singurele lui chestii pe care le face intr-o zai sunt sa se dea jos din pat la 10, sa mearga sa se spele pe ochii si sa se joace pe pc toata ziua.Ce dracu sa vada o femeie la el cand el toata ziua sta degeaba. Femeia aia vrea sa vada ca iei initiativa dracu ca o domini atat pshiologic cat si in alte aspecte, dar dominat nu inseamna sa o iei la palme.

| anonim_4396 explică (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Frate, n-o să faci nimic în viață dacă continui să-ți pese de alții. Oricum, doar gura e de tine.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor tu zici ca n-o sa fac nimic? Tu care esti ultimu depresiv si la 22 de ani inca pui intrebarea cum combin o femeie? Si tu care cauti pastile care sa fii fericit vorbesti de viata frate? In loc sa te ofensezi de ce ti-am zis eu, mai bine ai baga la cap din ceamscris eu acolo si te-ai pune dracu si te-ai trezi si ai face ceva cu viata.

| Lora383832 a răspuns:

Fericirea adevărată nu sta intr-o pastilă! Aia vine din suflet din interior nu din creier