Dacă ții la sănătatea și corpul tău, nu lua. E cel mai bine să aștepți să se dezvolte mușchii în ritmul lor, pastilele de orice fel în timp degradează sănătatea organismului.
Scumpul meu Cosmin 86, nu agreez comentariile gratuite. Vrei să-ți fac o schemă completă, cu subiect și predicat, pe care nu o s-o pricepi mai mult ca sigur?
Argumentele „de copil mic" sunt utile când nu vrie să scrii pagini întregi pe tema „de ce dracu să nu iau pastile pentru bla bla", fiindcă, evident, ar fi pierdere de timp.
Iar acest argument de copil mic se traduce în felul următor: rinichii au de suferit, vasele de sânge, inima, mușchii în sine, cantitatea de apă în organism, secretarea de hormoni etc.
Încă o dată, mersi pentru comentariul gratuit și pentru 5 minute pierdute explicându-i unui geniu nedescoperit ca tine de ce nu detaliez.
Bine, zi-mi te rog cum au rinichii se suferit daca iau un calciu sub forma de pastile ( sau un complex de vitamine si minerale, sau un izolat proteic ).
Ai aberat complet cu enumerarea de organe.
Tu CONFUNZI CLAR suplimentele cu steroizii si dopingul.
suplimente = mancare concentrata
steroizi = hormoni sintetici ( aici se aplica ce spui tu ).
Ai ZERO studii si zero experienta in acest domeniu, nu? Dar generalizezi ca un "copil mic".
Dragul meu, mă doare la bascheți despre părerile tale. Dacă ești mare geniu, îndoapă-te tu și cu suplimente, și cu steroizi, cu ce vrei.
Pentru cunoștința ta generală, nu-mi petrec timpul enumerând degeaba pentru că așa am eu chef.
O, și nici nu mă prea interesează ce crezi tu, eu am enumerat ceea ce știu că se întâmplă. Întâmplător, mama lucrează în domeniu.
Mi-a făcut plăcere să-mi consum timpul degeaba cu tine. ^^
"mă doare la bascheți despre părerile tale", asta pentru ca nu stii nimic si pentru ca esti prea INCHISA LA MINTE sa accepti alte pareri DEMONSTRATE STIINTIFIC.
" Întâmplător, mama lucrează în domeniu." in Romania avem un singur doctor specializat in asa ceva, Dr. Serban Damian, atat.
"u am enumerat ceea ce știu că se întâmplă", ai enumerat ceea ce stii prost, eu am folosit ani de zile suplimente ( care sunt doar MANCARE CONCENTRATA ) si sunt perfect sanatos, am toate analizele la zi.
" îndoapă-te tu și cu suplimente, și cu steroizi", vezi, nici macar nu stii diferenta intre suplimente si steroizi.
Si tu si mama ta traiti in EVUL MEDIU, refuzati efectiv sa va dezvoltati creierul.
Mai documenteaza-te :
http://www.doctor.info.ro/de_ce_folosim_suplimente.html
Iti place sa traiesti in EVUL MEDIU, sa REFUZI orice argument stiintific.
Stiinta? Neah, eu prefer sa enumar prostii, ca ma cheama Trixiiie si atat ma duce capul.
Bine ca nu chemi inchizitia ca spun ca pamantul se invarte.
Nenea ești praf. Omul ăsta a spus „pastile". Iar mama lucrează în spital și nici nu e vreo amețită.
Și știi, lumea Evului Mediu e puțin mai fericită dacă cei ca tine rămân în viitorul îndepăratat, cu tot cu mușchii lor falși, suplimentele lor și creierul extrem de dezvoltat, care sper să nu pocnească de la informații suplimentare și înfumurare cronică.
Subiect închis (m-am certat destul cu tine, te voi ignora). Prefer să nu îți umbresc existența cu rochiile mele bufante din trecut.
Eu vorbeam de suplimente pentru masa musculara (unele sunt sub forma de pastile), citeste articolul ( e un articol mic, ca altfel s-ar putea sa te doara capul ).
"Subiect închis (m-am certat destul cu tine, te voi ignora). ", LOGIC, cand ai ZERO ARGUMENTE ignori
Exact exact ca in evul mediu.
p.s. : termenul de "muschi falsi" nu exista, dar cum mama ta e un medic de exceptie ( evident de 2 bani la ce te-a invatat ), posibil sa foloseasca acest termen.
bogdanul întreabă: