anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista copii cu probleme financiare mari, pe site? n-au carti n-au caiete, imbracaminte, daca da lasati adresa cred ca cineva va va ajuta de pe acest site. Sau daca cunoasteti si credeti ca merita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| drazicmania a răspuns:

Eu lucrez la o asociatie umanitara care se ocupa cu copiii strazii ..acolo orice ajutor e binevenit happy

5 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

In zona unde stau eu nu cunosc pe nimeni cu astfel de probleme, dar daca apar pe site si lasa adresa o sa ma implic si eu! Felicitari pentru initiativa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ele au probleme cu baietii, nu cu caiete, imbracaminte si alte treburi.
Ai vazut tu pe site, sa zica cineva ca are probleme de gen?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crezi ca daca nu au caiete, carti, imracaminte... au caluluator?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imbracaminte*big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma numesc Dragan Cristina si am o fetita de 4 ani jumate cu probleme neurologice ma exact sufera de leucoencefalopatie hipoxica perinatala si parapareza spastica si are nevoie de kinetoterapie nu pot sa imi permit mai mult de 2 sedinte pe saptamana pentru ca nu exista kinetoterapeuti la noi trebuie sa mergem 60 km pentru o sedinta. Daca exista oameni care ma pot ajuta financiar o pot face nu am cont dar am mai primit ajutor prin mandat postal la adresa loc Breazova com Margina nr 32 cod 307261 jud timis