| Ciocolataaaaaaaa a întrebat:

Exista febra de 50-60 de grade?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gumitsăă a răspuns:

Nu cred laughing atuncia esti ca si in cuptor ...MORT laughing

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, pe la 42 de grade organismul cedeaza si daca febra nu scade rapid, pacientul moare.

| onasis1961 a răspuns:

Daca ai ajuns la 42-43, temperatura va scadea de la sine natural pana la temperatura exterioara corpului.adica temperatura mediului inconjurator si de aici incolo nu vei mai face in veci temperatura! Pentru ca vei folosi medicamente de genul LOPATIN, COLIVANOL SAU FACI CURA CU ULTRASUNETE DE CLOPOT!

| XxSweetDreamxX a răspuns:

Nu,nu exista.50-60 de grade este prea mult. Daca cineva ar avea atat(ceea ce nu se poate)nu ar rezista caldurii si ar muri.

| andrei95 a răspuns:

Nu...deja pe la 41-42 mori din cate stiu

| Pneumonoultramicroscopicosilicovolcaniconioza a răspuns:

Esti la scoala 170 clasa 6b? sunt luys

| aly a răspuns:

La oameni nu exista.

| spy2o a răspuns:

Ma indoiesc PROFUND! La 50 de grade esti decedat/mult nu mai ai!

| Steaua10 a răspuns:

Nu.Temperatura maxima ce o poate atinge un om e de cca 42.6 C.Maximum 45.

| cris_2039 a răspuns:

La 42 ai nevoie de popa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LA 50-60 de grade febra, deja esti in sicriu, sau in salvare.Asa ca, nu cred ca exista laughing rolling on the floor

| EX a răspuns:

Evident ca nu caci de la 45 de grade esti mort.

| andree_5411 a răspuns:

DOamne fereste.
Cum sa existe asa ceva?
De la 40 de grade in sus sau de la 35 de grade in jos esti mort clarstraight face
ai avut asa ceva?

| djciupi a răspuns:

Nu

Întrebări similare