| UmbraDeVulpe a întrebat:

Exista imbracaminte pentru slabit sau e pacaleala? Ca am vazut mai inainte pe Facebook bluza pentru slabit, chiar exista asa ceva?happy e prea simplu asa totusi... adica sa nu faci nimic si doar sa porti bluza pentru slabit si sa slabesti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pacaleala pentru oameni prosti, care au impresia ca o haina ii slabeste, cand in realitate mancatul mai putin si sportul practiact zilnic, sunt cele care slabesc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, exista doar haine care te fac sa transpiri. Asta nu înseamnă slăbit.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sunt pacaleli pe logica transpiratului.
Foarte multi sustin ca transpiratia ajuta la slabit... Si e destul de falsa informatia. Transpiratia ajuta la deshidratat, cel mult.
Nu iti arde caloriile si nici nu-ti grabeste metabolismul.
Presupun ca imbracamintea "pentru slabit" e vreo porcarie din nailon, in care nu respira pielea, transpiri, puti si eventual ti se exfoliaza o mare parte din pielea expusa acestui "tratament", la fel cum se intampla cand porti manusi cauciucate foarte mult timp.

| GabiDumitrescu a răspuns:

De multe ori chestiile astea sunt asociate cu SPORTUL! Da, o bluza de slabit poate ajuta in sensul de a face compresie pe niste zone si de a ajuta la disiparea mai facila a transpiratiei. Ce, tu crezi ca exista solutii magice de genul ai imbracat asta si gata, slabesti? Iar aiurelile cu minusul de calorii... degeaba jonglezi cu caloriile ca sa dai greutate jos cand esti varza psihic pentru ca zaci ca o leguma. Uite, vara asta am dat la un moment dat 1.5 kile jos intr-o zi. Vreo 65 de km pe bicicleta cu diferenta de nivel de vreo 7-800 de metri, zi destul de calda (peste 30 in oras, doar ca am pedalat mai mult pe dealuri/prin padure). Si cand m-am intors pe seara acasa am iesit la o bere, ocazie cu care am mai facut vreo 10 km pe jos. Imi controlez oarecum si dieta, insa crede-ma ca nimic nu e mai mizerabil ca statul acasa, asteptind sa se intimple chestii cu corpul/viata ta fara ca tu sa nu depui nici un efort...

| anonimg a răspuns:

Soluția pentru slăbit este să nu mai mănânci seara nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Mănânci dimineața și la prânz. Atât. Masa de prânz nu ar trebui să treacă de orele 14-15:00.

Răspuns utilizator avertizat
| SydneyFunnelWeb a răspuns:

Nu. Există doar frigider legat cu lanțul și activitate fizică.

| Peli75 a răspuns:

Există ceva cum ar fi centuri de slăbit, corsete etc; acestea nu te ajută să slăbești, cu doar cel mult îți modifică corpul vizual și mai ales la talie! Pentru cele mai bune rezultate, Fă efort fizic

| Deea290877 a răspuns:

Nu există, este cea mai mare prostie. Bluzele acelea sunt de fapt dintr-un material supraelastic care te vor face să transpiri și să arzi calorii, ca și cum ai face sport. Dar dacă mănânci la fel sau chiar mai mult ca să suplinești ce ai ars prin transpirație nu vei fi într-un deficit caloric și deci nu vei slăbi deloc. Mai degrabă calculează-ți necesarul caloric, deficitul și practica și sport sau plimbări și kg se vor duce mai repede la îndeplinirea scopului