Sigur este boala, ar trebuie sa fie platiti aia care au lene, daca este afectiune, normal sa li se plateasca pensie de aia de handicap
Asta de deja ma imbolnavesc si eu de boala asta, doar daca s e plateste
Lenea exista in aia certati cu munca, aia pentru care cuvantul munca nu e la ei in vocabular.
Lenea trebui insotita de alte simptome pentru a fi considerata asociata unei patologii. Peroana nu simte lene ci simte oboseala sau letargie. Cauze foarte comune: anemie, nivel scazut de magneziu sau vitamina B12, tiroida hiper (prea mult) sau hipo (prea putin) activa - pot sa fie detectate cu un test de sange si tratate relativ simplu. Alte cauza poate sa fie somn de proasta calitate sau insuficient, efecte secundare a unor medicamente, depresie, sindromul oboselii cronice, narcolepsie. Eu sufar de somnolenta excesiva ca urmare a unei alte boli - este chiar mai neplacut decat faptul ca trebuie sa folosesc un scaun cu rotile pentru a ma deplasa deci iti poti da seama ca imi afecteaza major viata si iau medicamente relativ eficiente.
Da, lenea (letargia) e produsul unor boli endocrine si/sau cardiace, carente de vitamine si minerale.
Probabil e de la depresie cum a zis femeia asta dar toti o avem pe aia stai linistit