Eu stiu ca cresc pofta de mancare: unele contraceptive orale, unele antihistaminice cum ar fi Peritolul si unele combinatii de vitamine, dar din pacate nu reusesc sa-mi amintesc acum care vitamina este responsabila de acest efect.
In general vitaminele sunt cele care dau pofta de mancare deci te poti si ingrasa.
Eu am incercat tot felul de medicamente, injectii si perfuzii si de cand ma stiu tot slaba sunt. Parca m-as infometa.
tine minte: Sanatatea nu sta in grasime! Iar a fi slab este si va fi intotdeanuna la moda!
Da, sunt cateva. Peritol parca da pofta de mancare. dar nu-mi mai aduc aminte exact... Poti sa ceri direct la farmacista, se elibereaza si fara reteta.
SHin.
Sunt o gramada de suplimente in farmacii, care au si prospect in care te atentioneaza ca sunt suplimente alimentare, dar sincer dupa mine ar trebui sa mananci cat doresti si dulciuri foarte multe, fara sa iei vitamine si alte suplimente.Ingrasarea pe baza de medicamente, te duce la obezitate si nu ai sa mai scapi de ea.
Cred ca vitaminele. Sau ceva suplimente alimentare.
Varul meu s-a ingrasat subit. si bine cand a facut o cura cu Centrum. Iar bunica mea s-a ingrasat cand a luat spirulina dupa masa (daca iei inainte de masa. slabesti).
Eu despre astea stiu.
AvalohAlyn întreabă: