anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista medicamente pentru stres...tot timpul sunt stresata cand intru in contact cu alte persoane oare care o fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| DoomNEzeu a răspuns:

Da. exista calmante.si somniferehee hee

| friedaka a răspuns:

Nu cred ca e o problema medicala, nu folosi medicamente ca nu faci decat sa te intoxici degeaba. E o problema de relationare a ta cu tine si cu ceilalti, de incredere in tine si in lumea inconjuratoare, un mic dezechilibru emotional. Ca sa contracarezi asta exista diferite metode incepand de la cele simple cum ar fi sa ti-l imaginezi pe cel cu care te intalnesti pe wc, sau sa te gandesti ca si el/ea are aceleasi emotii, la metode mai complexe care presupun ajutorul unui psihoterapeut. In mod cert ai undeva in istoria ta o poveste care ti-a provocat acest tip de reactie, identific-o si incearca sa o intelegi, te va ajuta.

| AvalohAlyn a răspuns:

Este si ceai antistres asa se numeste.Sunt calmantele ca Xanax, Diazepam, dar sunt si medicamente din plante pentru stres.Iti recomand ceaiul.Sanatate.

| Psihoyounger a răspuns:

Iasomia (Philadelphus saxifragaceae)

Cunoscuta in India sub denumirea de "regina florilor", iasomia este considerata nu numai o planta decorativa, ci si un remediu impotriva stresului si a altor tulburari nervoase. Alunga anxietatea, depresia, oboseala si stimuleaza creativitatea. In plus, este folosita in industria farmaceutica, in prepararea unor produse cosmetice, utilizate pentru toate tipurile de piele, fie ea uscata, grasa, deshidratata sau sensibila. Iasomia regleaza producerea de sebum si are efect antiseptic. Masajul cu ulei de iasomie calmeaza durerile de spate si relaxeaza muschii, iar miropsul are efect afrodisiac, rezolvand problemele de impotenta si frigiditate.

Care este cel mai bun antidot pentru inlaturarea diferitelor dependente, a depresiei, stresului si chiar a bolii Alzheimer? Raspunsul este foarte simplu si poate ii va lua prin surprindere pe unii dintre dvs. - pe altii ii va face sa strambe din nas - : exercitiie fizice.

Sportul in general imbunatateste circulatia sangvina, ajuta la procesul de detoxifiere a corpului si ne ajuta sa ne mentinem intr-o stare generala buna. De asemenea, exercitiile fizice imbunatatesc modul de realizare a unor procese psihice si mentale importante.

Fiecare nou studiu care se realizeaza pe aceasta tema ajunge la acelasi rezultat si duce la o intelegere din ce in ce mai buna a modului in care sportul ne influenteaza sanatatea trupului si a mintii.

Exercitiile precum inotul sau alergatul conduc la eliberarea unei substante responsabile de inlaturarea stresului: endorfinele. In general, stresul apare si ca urmare a unei vieti lipsite de activitate, inclusiv pe fondul sedentarismului. Exercitiile fizice sunt sau ar trebui sa devina pentru fiecare din noi o activitate rituala care sa redirectioneze energia intr-un mod eficient.

Mai mult, unele cercetari atesta faptul ca sportul ii poate ajuta pe fumatori sa scape de aceasta dependenta nesanatoasa. Astfel, s-a descoperit ca femeile care incearca sa se lase de fumat si care fac exerciti fizice regulat au sanse de doua ori mai mari sa renunte la tigari pe o perioada de un an, decat femeile care nu fac sport. Echipa de cercetare a ajusn la concluzia ca sportul ii ajuta pe fumatori - fostii fumatori - sa scape de stresul cauzat de renuntarea la aceasta obisnuinta. In plus, studiul a relevat ca exercitiile fizice ii ajuta pe fostii fumatori sa reziste stresului si sa nu se ingrase atat de mult.

sursa: incasa.ro

Psihoyounger

| dy a răspuns:

Asta nu e stress, e timiditate! Cu ea trebuie sa te lupti! Cauta in tine motivul care te inhiba, te complexeaza si ELIMINA-L. Asa am fost si eu o perioada, dar m-am lecuit!

| mamidvd a răspuns:

Eu am aflat ca ceaiul de sunatoare este foarte bun in depresie. Bea ceai de sunatoare frecvent(zilnic) si o sa te ajute.

Sanatate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar adormita ce fac,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar adormita ce fac,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un produs 100% natural este Rhodiolin de la calivita. Combate stresul si oboseala si protejeaza sistemul imunitar.
Daca vrei sa citesti tot prospectul il poti gasi pe http://www.retetanaturista.ro/suplimente-naturale/rhodiolin.html