Nu există nicio operație. Nu are rost sa mergi nici la logoped, eu am fost la un logoped și am dat bani aiurea, nu m-a ajutat cu nimic. Eu sunt sâsâită, nah. Sfatul meu e sa faci dicție cu cineva actor.
Problema ta nu se corecteaza prin operatii chirurgicale, ci prin exercitii multe, de vorbire!
Un LOGOPED te-ar putea ajuta sa inveti corect pronunctia, ramanandu-ti tie munca de facut, sa repeti corect de sute si mii de ori, pana pronunti corect.
Sa-o crezi pe asta!
Nu e deloc misto sa te chinui sa pronunti litera R si nu te ajuta deloc daca vrei sa inveti alte limbi cum ar fi franceza sau engleza
La mine in sat mamele a căror copii nu pot pronunța corect litera R își pun copiii sa pronunțe următoarea propoziție: "Racul roade rădăcina ridichii" insistând sa o repete cu glas tare de multe ori, la început mai lent iar pe urma mai repede. La copiii mici merge nu stiu la tineri. Poti încerca si alte cuvinte. "Incercarea moarte n-are."
Nu am auzit operatie pentru asa ceva, insa se fac cursuri de dictie pentru raraiti, ai putea sa te interesezi care e treaba sau ai putea chiar tu singur sa faci exercitii de dictie, insa mai bine te-ai interesa pentru cursuri, poti sa gasesti mai multe informatii online
Mai are rost sa merg la varsta de 17 ani? am citit ca aceasta problema trebuie rezolvata cand este copilul mic si nu vreau sa dau bani degeaba
Te poti duce la o sedinta vezi cum sta treaba, toti suntem diferiti poate la alti nu a mers dar la tine merge incearca macar la o sedinta, sau fa lectii de dictie exerseaza, am mai vazut pers raraite mi se par dragute
KassyKassy întreabă:
Mario1996 întreabă: