Operatiile de miopie se efectueaza cu laser, dupa varsta de 25-30 ani (cand miopia s-a sabilizat).
Asemenea operatii se fac deja la multe clinici, si in Romania.
Dupa operatie nu mai trebuie sa porti ochelari pentru miopie, doar eventual mai tarziu, la batranete.
Exista operație. S au operat foarte multi, și da scapi definitiv de ochelari nu e niciun bullshitm
Sună optimistic, cel puțin măcar sună. Sper să și fie așa, pe viu. )
Nu e nimic de sunat sau nu. Operațiile se fac cu succes la zeci de clinici deja, nu e un mit.
Buna, da exista.Nu toti se vindeca complet, asta e bullshit.Nu poti sa ajungi la 0, 25 daca ai -6, de exemplu. Si chiar daca ti-o reduci extrem de mult, in functie de stilul de viata si modul in care soliciti ochii, exista toate sansele sa revina.In mod normsl recurgi la procedura respectiva cand miopia este stabilizata. Operatia tine vreo 15-20 ani daca o faci de pe la 18-20 de ani. Dupa aceea, de la 40-50 de ani, vor aparea oricum probleme cu vederea, e inevitabilul.
De la 3 jumate, o pot reduce complet?
Adică pentru a nu mai fi nevoie să port ochelari?
Și bănuiesc că o astfel de procedură nu intră la cele clasice, de se pot face și gratis pe asigurare?
Bănuiesc că asta se consideră un moft, așa că moftul se plătește. Măcar ar fi o operație ieftină sau vorbim de chestii peste suta de milioane, la fel ca operația de micșorare de stomac?
Plus e o procedura care se face cu un laser de mare precizie, durează doar câteva minute fara dureri fara nimic. Eu drept costa mult, dar e cum zici tu un moft. Dar nu un mit.
Ba poti, depinde de la caz la caz. Un fost coleg de liceu a ajuns de pe la -4 la 0.
Păi atunci ar fi speranță și pentru mine cu 3 jumate.
Bine de stiut. Good for him.
Las si eu asta aici (gasit cautand altceva, dar mi-am amintit de intrebarea ta).
Cred ca te-ar ajuta foarte mult sa citesti, fiind si pareri specializate
https://www.reddit.com/......eratie_de/
Mulțumesc miss Dullcat. Chiar m-ai salvat de la o viitoare potențială operație, dar care oricum era scumpă, deci tot nu cred că o făceam. ) Deși dacă pe viitor avansează și mai mult tehnologia și medicina poate se mai inventează ceva nou și ingenios. ) Cine știe... rămâne de văzut...
Dar oricum, mulțumesc.
Păi bun venit atunci în clubul persoanelor cu ochi dubli. Eu zic că ochelarul e a doua noastră pereche de ochelari. )
Și știu ce spun, când spun asta
Cu a doua noastră pereche de ochelari, vedem cel mai bine, vedem tot, fără ei nu mai vedem oamenii nesuferiți. Deci avem avantaje cu vederea la pătrat a noastră Ne adaptăm la orice situație. )
Se poate și e posibila, dar pregătește-ți portofelul calumea că e foarte scumpă
Colegul de care ziceam s-a operat in Turcia. Mult mai ok fata de Romania si ca pret, dar mai ales ca si conditii.
Eu abia să am bani și timp să pot ajunge în România la o astfel de operație, dar mai ales în Turcia. ) Deși mă voi gândi, ceva puțin mai târziu, până reușesc să-mi fac un fond ok, de economii.
Pai iesi - https://www.flymedi.com/......ochi-lasik