anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista pe acest site o asistenta, farmacista ori un doctor?
Mi-au iesit acum 5 zile 2 bubite mici pe barbie, semanau cu niste cosuri si le-am spart, dupa le-am dat cu crema pentru cosuri Isotrexin si cand mergeam afara le acopeream cu fond de ten ca sa nu se vada!
Acele bubite au crescut din ce in ce mai mult pana au ajuns cat toata barbia! Mi-am dat seama ca nu st cosuri si le-am dat cu crema de galbenele!
Am incercat sa merg la dermatologie, dar toti doctorii st in concediu sau st ocupati! O asistenta mi-a zis ca e herpes, iar farmacista zicea ca st bube dulci si mi-a dat Baneocin!
Ce imi recomandati sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| teiube a răspuns:

Sa te dai incontinuare cu baneocin ca e bun

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In primul rand nu te mai da cu fond de ten sau creme. in al doilea rand, spala-te de 2-3 ori pe zi cu Rivanol rece (tinut la frigider) si apoi pudreaza-te cu Baneocin (pudra). Mai cauta un dermatolog, imposibil sa nu gasesti unul.

| danielaxyz a răspuns:

Da,herpesul se poate extinde,de le o bubita se ajunge la mai multe, foloseste ceva pentru herpes, Aciclovir de exemplu