Depinde citi ani ai de-ti pui problema aceasta. Hormonii sunt o solutie cu doua taisuri. Pot sa te faca sa-ti creasca sanii dar cel mai sigur pot sa-ti produca niste dereglari in organism de sa regreti tot restul vietii. Daca o sa te casatoresti, daca o sa ai copii, o sa aiba grija acestia sa te traga de moţ pina ajung la dimensiuni "placute"
Hm...nu prea.Si daca sunt, nu sunt eficiente.Decat daca recurgi la metode chirurgicale.Multumeste-te cu ei asa cum sunt, micuti.
Cim spune si "assiris" vasrta este cea care nu trebuie neglijata in astfel de tratamnete trebuie macar sa fi trecut de varsta majoratului. Da exista o gama larga de tratamente hormonale pentru marire saniilor. Va rugam sa apelati la un farmacist care va poate da recomandari.Va multumesc id: pirvannarcis
Există tratamente hormonale. da' nu se iau după ureche. te duci frumuşel la un endocrinolog. faci nişte analize hormonale şi doctorul e cel care decide dacă iei sau nu tratamente şi cât. în general tratamentele astea sunt pentru oameni care au dereglări hormonale. sunt unele femei cu o secreţie prea mare de testosteron (poate a văzut careva femei cu mustaţă) şi au nevoie de o reglare hormonală care se pare că din păcate natura nu a vrut să le-o ofere. chestia cu mărirea sânilor e cam un moft. şi eu sunt plată sus şi nu mă simt bine în pielea mea, dar dacă tot vreţi să încercaţi cu tratamente hormonale ideea e să mergeţi la un doctor specializat (endocrinolog) că altfel s-ar putea să vă faceţi mai mult rău decât bine
Eu am facut un tratament cu un produs gasit pe internet si dupa 3 luni de tratament am observat modificari. Sanii mei au devenit mai fermi si am observat si modificari in marime.Articole despre cresterea sanilor se pot citi la http://breastfast.ro/articole/pentru-a-avea-xxl-bust-cumpara-breastfast/
despina01 întreabă:
Alxandra4y0u întreabă:
MeMonaIoana întreabă:
LarisaChe07 întreabă: