anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista vreo metoda de albit dinti rapida care sa nu distruga smaltul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Cu bicarbonat sau cu o coaja de portocala

| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Bun si daca fac asta cam cat ar dura pana s-ar albi indestul cat sa nu mai poata fi numiti "galbeni"?

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu, dar după câteva spălări cred ca se vor vedea rezultate.
Uite ce am mai găsit: http://www.dietetik.ro/8-moduri-de-albire-a-dintilor-acasa/10958.html

| Rozella a răspuns:

In mare parte toate metodele distrug smaltul doar cele extrem de scumpe te-ar putea feri de aceasta problema insa daca ai folosi bicarbonat cu lamaie o data sau maxim de 2 ori pe saptamana ai avea sanse sa iti albesti dintii si smaltu nu ar fi afectat

| anonim_4396 explică (pentru Rozella):

Si incat timp s-ar albi bine daca fac faza cu bicarbonatul?

| Rozella a răspuns (pentru anonim_4396):

Aici depinde de cat de ingalbeniti ii ai

Foarte foarte galbeni.

Atunci ar dura destul de mult aprox 5-6 luni

Metoda mai si rapida dar care sa nu distruga smaltul nu exista?

Pasta de dinti cu efect de albire

E scumpa?
De unde pot sa imi cumpar una buna? Din farmacii?

Da, ar fi indicat sa o cumperi din farmacii, nu este exagerat de scumpa intre 10-30 de lei

| Eduarrrrrrd a răspuns:

Iti freci dinti cu o coaja de banana. Si in Maxim o luna vor fi albi. dat trebuie sa te freci zilnic de doua ori pe zi

| anonim_4396 explică (pentru Eduarrrrrrd):

Bun si daca fac ce zici tu cam cat ar dura pana s-ar albi indestul cat sa nu mai poata fi numiti "galbeni"?

| pirvuioana a răspuns:

Bicarbonat de sodiu amestecat cu lamaie faci i pasta si iti dai pe dinti cu periuta.o sa ti se albeasca dintii repede

| anonim_4396 explică (pentru pirvuioana):

Bun si daca fac treaba asta cam cat ar dura pana s-ar albi indestul cat sa nu mai poata fi numiti "galbeni"?