Daca ai probleme medicale care nu te fac apt pentru sport sigur ca vei scapa, cu adeverinta de la medic.
insa daca ai alte intentii, eu unul nu le inteleg, eu in gimnaziu si liceu iubeam orele de sport, din contra in loc de matematica daca as fi putut sa fac ore de sport in fiecare zi
acum nu stiu ce profesor/a de sport ai, dar sa stii ca eu de un drag ma duceam la aceste ore, si unii dintre profesori erau foarte exigenti, in gimnaziu mai ales aveam un profesor dur si exigent care la ore faceam bachet, handbal, exercitii complexe din gimnastica dar si unele dificil pentru copii precum saritura cu bataie pe trambulina si miscari dificile la capra cu revenire pe saltea care erau extrem de dificile, ala ne distrugea cu exercitii si trebuia sa executam perfect ca ne punea note! si l-am urat atunci, dar cand am dat la BAC probele sportive i-am distrus pe ceilalti la probe ca si executii sau timpi fara sa ma antrenez 1 zi inainte
deci profesorul acela dur din clasa a 8-a a impus in mine disciplina si corectitudinea de a lua in serios orele de sport!
iar cei care ne dadeau mingea sa jucam fotbal si ne puneau 10, ii placeam insa nu au contribuit cu nimic la a ne ajuta pe mai departe!
Poti scapa definitiv de sport doar daca: ai o boala grava sau mortala (precum: leucemie, cancere, hernie de disc, probleme cu inima), sau ai ramas fara maini ori fara picioare.
Din fericire pentru tine, esti un copil sanatos, deci nu ai nici un motiv sub soare sa nu facis prt, dimpotriva, chiar este recomandat al anii acestia sa faci sport intens, fiindca este vital pentru tine sa te dezvolti sanatos si armonios.
Este extrem de ciudat ca un copil sa urasca ora de sport, cand aia este pusa in orarul scolar ca sa va jucati acolo, sa faceti miscare, sa va relaxati si totodata sa va ajute la dezvoltarea fizica armoniosa.
Ora de sport nu este pusa de umplutura in orar.Atat timp cat nu ai motive intemeiate de sanatate, raspunsul e nu.
La felul cum intrebi, eu zic ca vrei sa chiulesti.
dar pentru unele probleme de sanatate medicul iti poate da scutitire pe care o prezinti proofesorului.Dar nu garantez ca va fi defintiv.Cred ca trebuie reintoita anual dupa evaluari.
Bucura-te ca esti sanatos.
Eu am urat ora de sport si am luat o scutire de la un medic ortoped pentru ca asa faceau toti colegii mei (bine, aveam ceva problema la coloana dar am exagerat un pic) si am stat linistita tot liceul
Cu scutire medicala. Dacă ai o boală la care nu e recomandat efortul fizic, atunci ești scutit de sport.
O scrisoare medicala in care se constata ca nu esti apt pentru orele de sport. De obicei se invoca probleme cardiologice.
Da. Daca ai o conditie medicala cronica in care sa ateste ca nu poti practica activitati sportive.
P.S. Daca esti perfect sanatos/oasa, participa la ora de sport pentru ca e aiurea sa ai un corp care nu este obisnuit sa faca miscare. Toate lucrurile pe care in tinerete le puteai face cu usurinta datorita hormonilor de crestere si celulelor tale tinere si pline de energie, mai tarziu o sa se atrofieze si pe la 25-30 de ani, ai sa te simti ca un om la 40-50 .
Sau te il pui pe profesorul de sport sa faca flotari
Da, dacă ți-ai face adeverință de la medicul de familie, în care tu ai ceva boală ca să fii scutit tot anul școlar de sport! Dar recomandarea mea este să ni faci așa ceva, sportul este foarte sănătos și în același timp e și frumos să faci sport! Nici nu îți dai seama câte beneficii ai dacă faci sport!
AvalohAlyn întreabă:
Xfactor_2745 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: