| Helly1226 a întrebat:

Exista vreun aparat ceva care reduce umezeala dintr-o camera?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Wulf a răspuns:

Umidificator inseamna ca acel aparat ar contribui la amplificarea umezelii din casă.
Deumificatorul, ajută la reducerea ei.

11 răspunsuri:
| Grimmjow69 a răspuns:

Nu am auzit de un astfel de aparat. Cred ca izolatia exterioara este solutia.

| KateMiddleton a răspuns:

Da.

| Latinmoon a răspuns (pentru KateMiddleton):

Da exista si se numeste umidificator.
Te pup! :*

| Latinmoon a răspuns (pentru Wulf):

Cam asa.

| SimonaCristina a răspuns (pentru Latinmoon):

Umidificatorul amplifia umezeala in camera. Ii trebuie dezumidificator. Nu mai raspundeti daca nu stiti, puteti deruta.

| Latinmoon a răspuns (pentru SimonaCristina):

Si treaba ta este?

| SimonaCristina a răspuns (pentru Latinmoon):

Nu am spus-o cu rautate, draga mea! Linisteste-te! Am dat un raspuns doar! Te-am injurat cumva?! In caz ca te intereseaza, si raspunsul considerat castigator aminteste de dezumidificator! Fiecare utlizator are dreptul sa raspunda fara sa injure ( eu nu am injurat sau ceva de genul acesta...) Am oferit un raspuns care avea legatura cu intrebarea, nu?!
O seara buna!

| Latinmoon a răspuns (pentru SimonaCristina):

Fiecare utilizator trebuie sa raspunda la o intrebare cu detalii despre acea intrebare si cel care intreaba trebuie sa verfice raspunsurile.

| Wulf a răspuns (pentru Latinmoon):

Umidificator inseamna ca acel aparat ar contribui la amplificarea umezelii din casă.
Deumificatorul, ajută la reducerea ei.

| Wulf a răspuns:

Da, nu consta foarte mult, gasești în supermarketuri