| platane a întrebat:

Exista vreun spray care sa ma ajute sa scap de ceara din urechi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Gasesti in farmacii un fel de hartiuta in forma de con, o tii cu varful in ureche iar la capat trebuie sa arda. Ceara se va topi si pe urma folosesti batul de urechihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Spălături auriculare într-o unitate medicale, secția O.R.L.
Apoi, o toaletare mai atentă a urechii.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este un spray dar nu`mi amintesc acum numele.
mergi la farmacie si intreaba..sigur vei gasiwinking

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Audispray(ii fac si reclama la Tv)
Sau apa oxigenata(stiam eu ca e buna)
Cel mai bine intreaba la farmacie!

| Beeline a răspuns:

Urgo. in farmacii.

| miry a răspuns:

Mergi la un cabinet de orl, si te trateaza acolo, nu-i de joaca cu urechile, fratelui meu i se infundasera putin urechile de la ceara si la tratat la orl la curatat in urechi cu ceva anume de ii curgea zilnic ceara din urechi, si cred ca iti da si tie ceva anume acasa pe urma sa te cureti dar mai intai trebuie sa te curete ei ceva ceva anume

| Notme a răspuns:

Mai bine mergi la un cabinet. Si eu am avut aceeasi problema. mai intai am pus apa oxigenata cateva zile la rand(o data pe zi) si dupa acea am fost la cabinet, o sa iti scoata ei dopurile de ceara cu un aparat care injecteaza apa! nu doare stai linistit/a. sfatul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai bune sunt conurile, man. Spray-urile nu sunt naturale. Eu folosesc conuri de ceva vreme si sunt excelente.