anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fac 15 ani in septembrie(baiat).Am 71 de kg si 1, 73-1,75 m.Deja de o luna am inceput sa mananc doar o felie de paine neagra pe zi.Si nu mai mananc dupa 7 seara.In vara asta o sa am timp si cred ca o sa ma plimb cu bicicleta 12/24 h.
Sunt gras? Si sunt foarte rusinat de sanii mei sunt putin cam mari.Din ce cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Ai o greutate normala pentru varsta si sexul tau. Esti inca in crestere. E bine sa nu mai mananci dupa 7 seara, dar nu e cazul sa intri la dieta. Mananca echilibrat, fara excese. Nu uita de cele 400-500 de grame de legume si fructe pe care ar trebui sa le mananci zilnic. Profita de sezonul fructelor. Si hidrateaza-te corect, in primul rand cu apa simpla. Deviza ta alimentara ar trebui sa devina "Mai bine fructe si apa, decat snacks-uri si coca-cola".

5 răspunsuri:
| noneeeee a răspuns:

Mai bine nu mai manca paine de loc, nici carne. Doar legume si fruncte +exercitii fizice.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru baiat nu mi se pare ceva anormal.E chiar bine, cred ca totul este in mintea ta.

| pissyaly a răspuns:

Pai o dieta inca nu ar fi buna...in plus daca e de aceea in care pierzi kg repede si mai repede imediat dupa ce te-ai lasat de ea le pui la loc.
Sport ar trebui sa faci, mers cu bicicleta, jogging, mers cu rolele...
Din cate stiu eu la 1, 75 m ar trebui sa ai 65 kg cam asa e...

| Empathizer a răspuns:

Cat despre sani, la pubertate le cresc sanii si la fete, si la baieti. Deosebirea e ca la baieti le trece in cam 2 ani, asa ca nu o sa ramai cu sanii mari pentru mult timp.

| DinoHano a răspuns:

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri!