O dietă pe baza de deficit caloric, găsești pe net sau aplicații unde îți spun cate calorii trebuie să consumi într-o zi pentru a slăbi în funcție de înălțimea ta, greutatea ta și la ce greutate vrei să ajungi.
dar din ce spui mie ca băiat nu mi se pare că ești deloc gras, din contră. Oricum la tine cel mai probabil sunt schimbările de creștere și din cauza asta ai fluctuații de greutate. Mai degrabă îți recomand doar să te ții de sport, ajută și la sănătate și îți modelează și corpul frumos, iar legat de alimentație cât mai puține lucruri procesate, goale în nutrienți și bogat calorice cum sunt dulciurile din comerț, patiseria, chipsurile, prăjelile. găsești pe net zeci de rețete sănătoase și gustoase, il recomand pe Instagram pe bogdan tirziu nutritionist
Sa ajungi la balamuc de nebun ce esti. L 1, 81 ai 68 kg esti slab trebuia sa ai 80 de kilograme. Cit ai vrea sa mai slabesti sa fi schelet ambulant?
Vrei sa ajungi in mormant? Ca nu ai scris. Greutatea ideala a unui barbat este de n+2, unde n=ce trece peste un metru la inaltime.
Poti scapa prin deficit caloric de 300/zi si un antrenament cu exercitii la intensitate medie de 3 ori pe saptamana. Vei putea slabi si sanatos in acest mod
În primul rând, mai nasol decât sa fi gras e sa vorbești in romgleză. Nu pângării frumoasa noastră limbă cu celtismele alea! Te ajut eu: am dat 5kg jos în 9 zile. Scapa de sucuri, dulciuri, cipsuri. Mănâncă la micul dejun fructe, la prânz carne ușoară: pui/ peste cu o salata și la cina iar fruct, poate și iaurturi slabe și fa mișcate câteva ore și-a aia e. Eu doar am mers 5-6 ore pe zi cu bicicleta. Cu plăcere!
VedMarius9999 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
___qIS2 întreabă: