anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fac o chestie nasoala mananc deoarece mi-e foame de la bere apoi merg imi fac greata cu o furculita si vomit ca sa nu dorm cu mancare in mine sa mai fac burta este bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca sa scapi de "chestia nasoala" nu mai bea bere deloc! In felul asta, nu mai trebuei s amanci si nici sa vomiti!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Renunță la bere. Ori consum-o în cantități mai reduse, eventual, la o altă oră din zi, dacă ești dependent de băutură.

| BuLaNNNeL a răspuns:

În loc să renunți la alcool sau sa înveți ce înseamnă alimentație, tu preferi sa bei ca bou si dupa sa te duci sa borasti? "Sa nu dorm cu mâncarea un mine sa mai fac burta". Cat de prosti putem fi ca natie?

| Elena9328 a răspuns:

Alta poveste
Asta n-a fost una reușită
Mai că m-a luat somnul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e bine ceea ce faci. Și eu am avut problema asta cu ceva timp in urma. Încearcă să nu mai mănânci mâncare seara, mănâncă fructe, iaurt și nu vei mai trăi cu teama că te îngrași.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa nu mai faci asta tu te gândești ce consecințe poate avea asta? Încerca sa te abții și nu mai manca in exces. Și sa îți provoci voma este foarte grav pentru ca îți vei afecta atât stomacul cât și esofagul.