anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Faceam dus si in timp ce ma spalam in zona genitala si in interiorul vaginului, pe unul din pereti am simtit ceva ca un neg/cos si era putin ascutit.Despre ce poate fi vorba? N-am avut pana acum.
Cand l-am simtit l-am asimilat la forma cu un spin sa zic asa...N-am gasit nimic pe internet, iar daca este serioasa treaba merg cat se poate de repede la ginecolog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BlueRoby35 a răspuns:

In primul rand mare greseala faci ca te speli inauntru vaginului. Asta face mult rau decat bine si ai riscul de tot felul de infectii sa faci. As zice ca ar merita sa mergi la ginecolog oricum pentru ca nu e de gluma cu orice probleme ai avea inauntrul vaginului, mai ales daca simti ca e ascutit.

In cel mai probabil caz ti-ai dereglat PH-ul si ai facut vreo infectie. Un ginecolog te-ar putea sfatui mai bine ce medicament sau crema ar trebui sa folosesti pentru scurt timp, pana ti se regleaza mediumul vaginului la normal.

| 2EXA a răspuns (pentru BlueRoby35):

Numai cand am secretii abundente ma spal inauntru, iar acum urmeaza sa imi vina ciclul.

| BlueRoby35 a răspuns (pentru 2EXA):

Nici atunci nu ar trebui. Niciodata nu se spala inauntru sau se duseaza inauntrul vaginului. E ok sa treci cu dusul peste sau sa clatesti intrarea vaginului, dar cum incepi sa te speli mai adanc, cum iti strici flora vaginului.

Sistemul vaginului si microbii lui naturali sunt foarte delicati iar orice poate sa iti strice balansul, cu atat mai mult daca iti speli acei microbi buni.