O vizita la medic nu strica niciodata. Organismul tau a suferit o dereglare majora. Asa se intampla cand inima bate prea repede, iar daca esti obosit peste masura :Nu poti sa vorbesti corect, aiurezi, nu iti gasesti linistea, cand inchizi ochii ai impresia ca vezi tot felul de lucruri...Eu sunt sigur ca va trece de la sine.Problema asta are nevoie de cateva zile,
M-am speriat foarte tare, nu mi s-a mai intamplat asta... Dar recunosc nici eu nu am mai consumat atata cofeina intr-o singura zi
Sper sa treaca, este foarte neplăcută senzația mai ales ca trebuie sa ma concentrez sa vorbesc coerent.Ma simt epuizata fizic dar ceva nu na lasa sa dorm, mi se închid ochii si nu ii pot inchide
Multumesc pentru raspuns
Da, ai facut o tampenie! Acum, stai si asteapta ca toata porcariile alea de taurina, guarana, cofeina cat sa pui la pamant un elefant si alte "chestii" sa se elimine din organism. Partea proasta este ca, in momentul in care efectul lor va trece, o sa cazi ca si cum ai luat o bata in cap. Asa ca, daca ai planuri pentru maine-poimaine, mai bine da telefoane si amana!
Deci sa stau acasa... aveam meditaii dar cred ca o sa le las la sfarsitul saptamanii ...multumesc pentru răspuns
Nu pot sa-ti spun "cu placere", pentru ca nu imi place sa dau vesti rele. O sa te simti rau cateva zile, dar ti-ai facut-o cu mana ta. Ca idee generala, un energizant, din cand in cand, este acceptabil. Dar nu 3, in cateva ore, plus cafea. Sper sa-ti aduci aminte, data viitoare cand vei fi tentata!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: